Bejo wortelmagazine

Magazine. Ontwerp. Copy. Redactie.

Bejo zaden is een wereldspeler op het gebied van veredeling en zaadproductie. Het Wortelmagazine is echt een visitekaartje van Bejo én van het gewas wortel. Met inspirerende verhalen over de teelt in verschillende landen, de afzet, de verwerking en consumententrends, demonstreert Bejo haar brede internationale kennis.

Magazine_Mockup_1 V2
BEJO wortelmagazine_JEEN
Magazine_Mockup_3

Ambitie

Bejo Zaden wil laten zien dat ze voorop loopt in de ontwikkeling van de wortelteelt. Hoe doe je dat, zonder jezelf op de borst te kloppen? Door een stijlvol magazine uit te geven, met een kwalitatief mooie printkwaliteit.  Een magazine vol inspirerende interviews en nuttige informatie over teelt, handel en trends in het assortiment wortelen.

Aanpak

Het Wortelmagazine is opgezet vanuit een strakke bladformule en bevat  een uitgebalanceerde mix van teelttechnische- en trendverhalen. Vaktechnische verhalen worden afgewisseld met luchtige nieuwtjes over het product. JEEN verzorgt de tekstredactie en neemt de opmaak en de productie voor zijn rekening. Het magazine wordt uitgegeven in verschillende vertalingen.

“Samen leggen we een mooi magazine op de mat bij onze klanten.”

Karina Hens, Bejo zaden

Gijs

Gijs
Gjaltema

Debbie

Debbie
Arens

Regine

Regine
Mateman

Bekijk meer cases