#VANDAAGAL

Agrifirm najaarscampagne

Strategie. Copy. Online. Campagne. Leadgeneratie. Social media.

Het kán. Een goede boterham vandaag én tegelijkertijd werken aan een duurzaam veehouderijbedrijf voor morgen, dat kan samengaan. Dat is de overtuiging van Agrifirm en dat mag iedereen weten. Sterker nog, dat moet iedere veehouder in Nederland weten en dat was dan ook precies onze opdracht.

GET IN TOUCH WITH JEEN.

Email us at: info@jeen.nl | Call us: 0031 26 324 11 20

Mock-up iphone vandaagal Facebook
Agrifirm magazine_mockup
Verduurzamen en verdienen 1080x1080
Circulair voeren en beter rendement 1080x1080

Ambitie

Optimisme, perspectief én concrete oplossingen. Dat waren de uitgangspunten voor de najaarscampagne van Agrifirm voor rundveehouders. Het ontwikkelde zich tot de nieuwe campagnelijn die Agrifirm op de kaart zet als toekomstgerichte partner voor veehouders én innovatieve voortrekker voor de landbouw van morgen. Het kan. #vandaagal

Aanpak

Een optimistische boodschap met perspectief. Verpakt in quotes die misschien tegenstrijdig lijken, maar... Het kan.#vandaagal
Ook ogenschijnlijk tegenstrijdig: positionering en leadgeneratie in één. Een uitdaging die vraagt om een slimme opbouw en fasering. De brede mediacampage zorgde voor de zichtbaarheid en aandacht: de campagne was in het najaar van 2023 niet te missen op social, display, online vakmedia en in print. Zo ontworpen dat de boodschap alle aandacht krijgt. Daarna is het dan aan de salesmensen, opgewarmd met een uitgebreide WhatsApp-campagne en live kick-off, om de interesse van de doelgroep in te koppen.
Behalve een succesvolle campagne, die Agrifirm weer op de kaart zette, bleek het concept #vandaagal het begin voor een nieuwe campagnelijn waarmee Agrifirm in 2024 veehouders en telers aanspreekt. Met de herkenning van het oorspronkelijke concept, en de vrijheid om het te vertalen naar verschillende sectoren en boodschappen.

Margje_V2_500x500_RGB (1)

Margje
de Graaff

Maaike D

Maaike
Dijkhof

Regine

Regine
Mateman

Annemieke_500x500_RGB

Annemieke
Kok

Jeanette

Jeanette
Hengeveld

Bekijk meer cases