Hatchtech SetCare

wereldwijde Introductiecampagne

Campagne. Concept. Coördinatie. Detachering.

De markt een beetje opschudden, daar houden wij wel van! We waren dan ook direct enthousiast over de vraag van HatchTech Incubation Technologies om hen te helpen met de wereldwijde introductie van hun SetCare. Een revolutionair en tikkeltje eigenwijs concept voor broederijen waarmee HatchTech laat zien dat het broedproces van eieren eigenlijk geen 21, maar 24 dagen zou moeten duren voor een optimaal resultaat. Die 3 dagen lijken peanuts voor buitenstaanders, maar wie de sector kent weet dat dit met recht baanbrekend genoemd mag worden. 

Dus haalden we, samen met HatchTech en partners, alles uit de kast om de introductie van SetCare in korte tijd voor elkaar te boksen. Van brainstorms, ontwerpen en copywriting tot persberichten en een campagneplan. We leenden zelfs onze eigen Maaike Dijkhof uit om vanuit de HatchTech Headquarters ervoor te zorgen dat alles op rolletjes liep. Want wat voor de gebruikers van SetCare geldt, geldt natuurlijk ook voor HatchTech: don't settle for less!

GET IN TOUCH WITH JEEN.

Email us at: info@jeen.nl | Call us: 0031 26 324 11 20

"Omdat ik bij HatchTech op kantoor werkte, was ik echt onderdeel van het team en konden we samen de schouders eronder zetten. Samen met de klant, en samen met mijn collega's van JEEN. Extra gaaf als de introductie dan zo'n succes is!"

Maaike Dijkhof, JEEN

Maaike D

Maaike
Dijkhof

Margje_V2_500x500_RGB

Margje
de Graaff

Bekijk meer cases