Social media Apollo Vredestein

Social media. Online. Facebook. Adverteren. Like-campagnes. Contentkalender.

Vredestein Agri ontwikkelt, produceert en verkoopt banden voor trekkers en landbouwmachines. JEEN ondersteunt Vredestein al meerdere jaren bij de ontwikkeling van voornamelijk offline communicatiemiddelen. Samen met Vredestein zagen we volop kansen voor het beter benutten van de social media kanalen en het optimaliseren van de online activiteiten.

Mockup vredestein agri – iPad Pro
Vredestein Facebook
Vredestein

Ambitie

Vredestein Agri wil online groeien en online zichtbaar zijn in heel Europa. De doelgroep, bestaande uit dealers, loonwerkers en boeren in Europa informeren, inspireren en betrekken bij de ontwikkeling, productie en verkoop van de banden.

Aanpak

JEEN heeft voor Vredestein Agri een online strategie ontwikkeld, die de basis is voor de uitvoering van de online communicatie activiteiten. Met resultaat! Want Vredestein Agri & Industry groeit online. Bijvoorbeeld op Facebook: van 2036 naar meer dan 17 duizend volgers. Door op de juiste momenten online advertenties in te zetten, vergroten we het bereik en neemt het verkeer naar de website toe. Met aansprekende content in beeld en tekst zal Vredestein online zeker nog verder groeien.

“Our social media activities help Vredestein Agri to become more top of mind”

Joost Kemna, Product Manager Agricultural & Industrial Tyres

Jeanette

Jeanette
Hengeveld

Gijs

Gijs
Gjaltema

Liz

Liz
Roelofs

Gerian

Gerian
van der Molen

Bekijk meer cases