Creatie

Goede ideeën: check. Uitvoering: regelen we. JEEN zorgt voor de realisatie van je campagne, website, (online) magazine, de uitvoering van je social mediastrategie en het schrijven van teksten. Kwaliteit, creativiteit en kennis van de business zijn onze ingrediënten om een goed verhaal tot leven te brengen.

Deels in eigen huis, deels met de hulp van een uitgebreid netwerk; fotografen, videografen, webbouwers, appbouwers, specialisten op het gebied animatie, of drukkers… Wij kennen ze, zoeken per klus de best passende en vormen samen met de klant een uitgebalanceerd team.

HET BEGINT MET AMBITIE

Ambitie geeft energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor ambitieuze merken in agri en food. Om goede verhalen te maken en die tot leven te brengen. In een ijzersterke positionering, effectieve campagne, mooie ontwerpen of rake teksten. Strategie, concept en creatie, voor online en offline. Dat is onze ambitie. Maar we beginnen liever bij die van jou. Want samenwerken aan het waarmaken van de doelen van jouw bedrijf, dat geeft ons pas echt energie. Daarom begint elke kennismaking bij JEEN. met dezelfde vraag: