Het concept

Een nieuwe bedrijfsnaam, slogan of corporate identity. Een corporate story, sales campagne of campagne om de naamsbekendheid te vergroten. Een eigen herkenbare fotografiestijl, visuele identiteit, short copy… Het creatieve concept ís je verhaal, wat we vertellen in woorden, beelden of een combinatie van die twee.

Het communicatieconcept is wat je helpt op te vallen en je te onderscheiden in de wereld van agri en food. Met humor, impact, stopkracht, inhoud. En altijd met het doel om jouw communicatiedoelstellingen te realiseren. Een goed concept is het resultaat van brainstorms en creatieve sessies en het toetsen en doorontwikkelen met opdrachtgever en doelgroep.

Het creatieve concept ís je verhaal, wat we vertellen in woorden, beelden of een combinatie van die twee.

HET BEGINT MET AMBITIE

Ambitie geeft energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor ambitieuze merken in agri en food. Om goede verhalen te maken en die tot leven te brengen. In een ijzersterke positionering, effectieve campagne, mooie ontwerpen of rake teksten. Strategie, concept en creatie, voor online en offline. Dat is onze ambitie. Maar we beginnen liever bij die van jou. Want samenwerken aan het waarmaken van de doelen van jouw bedrijf, dat geeft ons pas echt energie. Daarom begint elke kennismaking bij JEEN. met dezelfde vraag: