De Strategie

Als hét communicatiebureau voor de agribusiness en food, is een ijzersterke strategie wel het minste dat we kunnen beloven. Of het nou gaat om een marketingstrategie, communicatiestrategie, een campagnestrategie, social media strategie of contentstrategie, branding, positionering… Strategie is de basis voor een goed verhaal in food, agri of tuinbouw.

We denken door én vragen door. Met interviews, creatieve sessies of marktonderzoek onder boeren, tuinders, toeleveranciers in agrifood, of consumenten. Jouw doelgroep geeft je doorgaans de beste insights voor je strategie.

Strategie is de basis voor een goed verhaal in food, agri of tuinbouw.

HET BEGINT MET AMBITIE

Ambitie geeft energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor ambitieuze merken in agri en food. Om goede verhalen te maken en die tot leven te brengen. In een ijzersterke positionering, effectieve campagne, mooie ontwerpen of rake teksten. Strategie, concept en creatie, voor online en offline. Dat is onze ambitie. Maar we beginnen liever bij die van jou. Want samenwerken aan het waarmaken van de doelen van jouw bedrijf, dat geeft ons pas echt energie. Daarom begint elke kennismaking bij JEEN. met dezelfde vraag: