VACATURE

Goede verhalen verbinden agri, food en consumenten. JEEN maakt die verhalen. En dat doen we graag samen met jou, want wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze

CONTENTMARKETEER AGRIFOOD

  • Je bent aanspreekpunt en sparringpartner voor onze klanten.
  • Je maakt aansprekende online content voor uiteenlopende klanten in agri en food (B2B én B2C).
  • Je helpt klanten hun socials op te zetten, te monitoren en te verbeteren.
  • Je zorgt dat de samenwerking met klanten, collega's en externe specialisten op rolletjes loopt en alle deadlines gehaald worden.
  • Je zet altijd net dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

JIJ.

Jij hebt al wat jaren ervaring in het maken en delen van online content en snapt wat er van je verwacht wordt als contentmarketeer en adviseur. Bureau-ervaring is mooi meegenomen, net als affiniteit met de agrifoodsector. Je bent minimaal 28 uur beschikbaar, waarvan je in elk geval een aantal dagen per week op ons kantoor in Ede wilt werken. Je hebt gevoel voor humor en vindt het leuk om als onderdeel van een team te werken.

JEEN.

Wat is jouw ambitie? Met die vraag begint eigenlijk iedere samenwerking binnen ons bureau. Want ambitie geeft ons energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor merken in agri en food. Met een enthousiast team van adviseurs en vormgevers en een sterk netwerk van specialisten, werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. Uitvalsbasis is ons huiskamerkantoor in het World Food Center in Ede. Daar kun je altijd terecht voor een luisterend oor, een scherpe blik, creatieve ideeën en gezelligheid.

REAGEREN

Is dit jouw baan? Stuur dan je motivatie en CV naar gijs@jeen.nl. Als je vragen hebt, of eerst meer wilt weten, kun je bellen met Gijs Gjaltema (06-42570529). 

vacatures

Stagiair/afstudeerder Marketing & Communicatie