VACATURE

Breng jij de online marketing van ambitieuze merken in agribusiness naar the next level? Gaat jouw hart sneller kloppen van alles rondom online marketing, campagnes, socials en content? Ben je een strategische denker die ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt?

Drie keer ja? Lees dan snel verder want wij zoeken een

ADVISEUR ONLINE MARKETING
AGRI & FOOD

  • Online en social strategieën, campagnes, social advertising, e-mailmarketing… Jij snapt ze van a-z
  • Je ontwikkelt, samen met collega’s en externe specialisten, creatieve en effectieve campagnes en online marketingplannen
  • Je bent adviseur en sparringpartner voor klanten en collega’s over alles wat met online te maken heeft
  • Je weet hoe je campagnes zo in moet richten dat we de doelgroep bereiken en je monitort, analyseert en stuurt bij
  • Je zet, samen met je collega’s, het liefst dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen

JIJ.

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in de wereld van online marketing en social media en snapt wat er van je verwacht wordt als adviseur binnen een bureau. Je kunt goed uit de voeten met de verschillende online tools en kanalen en bent helemaal into de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Interesse in de agri-sector is een must, ervaring in de sector is helemaal mooi meegenomen. Hetzelfde geldt voor bureau-ervaring. Ook onmisbaar: je bent een echte teamplayer, liefst met een beetje humor. We zoeken iemand voor 32 uur, waarvan ca. 3 dagen op kantoor in Ede.

JEEN.

Wij zijn JEEN. en wij maken creatieve en effectieve marketingcommunicatie voor ambitieuze merken in de internationale wereld van agri en food. Met een bevlogen team van adviseurs en vormgevers en een netwerk van externe specialisten werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. De plek waar alles samenkomt is ons gezellige kantoor in het World Food Center in Ede. Daar kun je altijd terecht voor een luisterend oor, een scherpe blik, creatieve ideeën en een gezellige lunch.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over deze functie? Mail of bel dan met Debbie: debbie@jeen.nl of 06-51805959. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar Debbie.

vacatures

Adviseur Online Marketing Agri & Food

Stagiair/afstudeerder Marketing & Communicatie