VACATURE

Je hebt zin in vandaag! Als eerste duik je in de statistieken van een online campagne. Valt er wat te optimaliseren in de social advertising of Google Ads? Daarna adviseer je een klant over het verbeteren van hun SEO. Ze hangen aan je lippen! Na de middag maak je een begin met het inrichten van die nieuwe campagne met de juiste UTM-codes. Vervolgens haak je aan bij een brainstorm met collega’s over de invulling van een online magazine. En… morgen weer zo’n afwisselende dag!

Zo zou jouw dag bij JEEN er dus uit kunnen zien, als enthousiaste, ambitieuze

ONLINE MARKETEER

  • Je snapt socials en social advertising en weet hoe je kunt sturen op verkeer, interactie en conversie 
  • Je hebt ervaring met Google Ads, Google Analytics en kent de basis van Google Tag Manager
  • Het analyseren en optimaliseren op basis van online data is jouw tweede natuur
  • Je bent ervaren en comfortabel in het adviseren van klanten over hun online kanalen en campagnes
  • Uiteraard ben je thuis in WordPress en MailChimp
  • Mooi meegenomen trouwens als het je niet begint te duizelen bij het zien van HTML 
  • ...en als je het leuk vindt om jouw kennis over online marketing te delen met collega’s al helemaal!

JEEN.

Goede verhalen verbinden agri, food en consumenten. JEEN maakt die verhalen. Ons startpunt is altijd een klant met ambitie. Want dat geeft ons energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor merken in agri en food. Met een enthousiast team van adviseurs en vormgevers en een sterk netwerk van specialisten, werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. Van positionering en campagnes, tot websites en (online) magazines. Uitvalsbasis is ons inspirerende kantoor in de voormalige Mauritskazerne in Ede tegenover het NS-station. Daar zijn we vanaf januari onderdeel van het World Food Center.

REAGEREN

Is dit jouw baan? Stuur dan voor 31 januari 2022 je motivatie en CV naar gijs@jeen.nl. Als je vragen hebt, of eerst meer wilt weten, kun je bellen met Gijs Gjaltema (06-42570529).