VACATURE

Goede verhalen verbinden agri, food en consumenten. JEEN maakt die verhalen. En dat doen we graag samen met jou, want wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze

ONLINE MARKETEER

  • Je bent adviseur en sparringpartner voor klanten en voor collega's
  • Je werkt samen met collega’s en externe specialisten aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in agri en food. Van campagnes en websites tot social media en online magazines. Van B2B tot consumentencampagnes.
  • Je helpt klanten om hun online marketing naar een hoger plan te tillen, legt de basis voor online campagnes, analyseert en optimaliseert.
  • Je gaat altijd voor dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

JIJ.

Jij hebt de nodige ervaring in de wereld van online marketing en social media en snapt wat er van je verwacht wordt als online marketeer. Je hebt ruime ervaring met Google Ads, Google Analytics en social advertising en kent de online tools en kanalen. Bureau-ervaring is mooi meegenomen, net als affiniteit met de agrifoodsector. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, waarvan je in elk geval een aantal dagen per week op ons kantoor in Ede wilt werken. Je hebt gevoel voor humor en vindt het leuk om als onderdeel van een team te werken.

JEEN.

Wat is jouw ambitie? Met die vraag begint eigenlijk iedere samenwerking binnen ons bureau. Want ambitie geeft ons energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor merken in agri en food. Met een enthousiast team van adviseurs en vormgevers en een sterk netwerk van specialisten, werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. Uitvalsbasis is ons huiskamerkantoor in het World Food Center in Ede. Daar kun je altijd terecht voor een luisterend oor, een scherpe blik, creatieve ideeën en gezelligheid.

REAGEREN

Is dit jouw baan? Stuur dan je motivatie en CV naar gijs@jeen.nl. Als je vragen hebt, of eerst meer wilt weten, kun je bellen met Gijs Gjaltema (06-42570529).

vacatures

Adviseur Online Marketing Agri & Food

Stagiair/afstudeerder Marketing & Communicatie