VACATURE

Goede verhalen verbinden agri, food en consumenten. JEEN maakt die verhalen. En dat doen we graag samen met jou, want wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze

COMMUNICATIEADVISEUR AGRIFOOD

  • Je bent adviseur en sparringpartner voor onze klanten in agri en food.
  • Je werkt samen met collega’s en externe specialisten aan uiteenlopende projecten. Van positionering en campagnes, tot websites en (online) magazines. Van B2B tot consumentencampagnes.
  • Je bewaakt de grote lijn en hebt tegelijkertijd oog voor detail.
  • Je legt de lat hoog op strategisch, inhoudelijk en creatief vlak.
  • Je gaat altijd voor dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

JIJ.

Jij hebt al wat jaren ervaring in marketingcommunicatie en snapt wat er van je verwacht wordt als adviseur. Je hebt óf bureau-ervaring óf bent thuis in de wereld van agri en food. Of beide natuurlijk, daar worden we helemaal blij van. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, waarvan je in elk geval een aantal dagen per week op ons kantoor in Ede wilt werken. Je hebt gevoel voor humor en vindt het leuk om als onderdeel van een team te werken.

JEEN.

Wat is jouw ambitie? Met die vraag begint eigenlijk iedere samenwerking binnen ons bureau. Want ambitie geeft ons energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor merken in agri en food. Met een enthousiast team van adviseurs en vormgevers en een sterk netwerk van specialisten, werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. Uitvalsbasis is ons huiskamerkantoor in het World Food Center in Ede. Daar kun je altijd terecht voor een luisterend oor, een scherpe blik, creatieve ideeën en gezelligheid.

REAGEREN

Is dit jouw baan? Stuur dan je motivatie en CV naar gijs@jeen.nl. Als je vragen hebt, of eerst meer wilt weten, kun je bellen met Gijs Gjaltema (06-42570529).