VACATURE

STAGE LOPEN IN DE STUDIO VAN JEEN?

Het leukste van stagelopen bij JEEN volgens Tico, vierdejaars student Mediavormgeving? 

“Het werk is heel afwisselend, van het meedraaien in campagnes of conceptontwikkeling tot filmen of het maken van infographics. De agri&food-sector was echt een nieuwe wereld voor mij, heel leuk en interessant, daar heb ik heel veel van geleerd. En gelukkig heb ik mijn collega’s bij JEEN ook nog wat kunnen leren, in ieder geval over het bakken van écht lekkere tosti’s tijdens de gezellige lunches.

En Tico kan het weten, na een half jaar als stagiaire bij de studio van JEEN. Wil jij ook zo’n stage? Lees dan snel verder! 

Dat je net zulke goede tosti’s bakt als Tico is geen must. Enthousiasme, creativiteit en veel goede ideeën zijn dat wel. Net als zorgvuldig kunnen werken en natuurlijk leergierig zijn. Dus ben jij derde- of vierdejaars student in een grafische richting, kun je goed overweg met programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator en ben je op zoek naar een afwisselende, uitdagende stage bij een ambitieus én gezellig bureau? Mail dan naar regine@jeen.nl of bel Regine op 06-13758012

 

vacatures

Stagiair/afstudeerder Marketing & Communicatie

Stagiair studio