VACATURE

Goede verhalen verbinden agri, food en consumenten. JEEN maakt die verhalen. En dat doen we graag samen met jou, want wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze

CONTENT CREATOR - AGRIFOOD

  • Je ziet in alles een mooi verhaal en weet deze te vertalen naar goede content. 
  • Je maakt aansprekende online content voor uiteenlopende klanten in agri en food (B2B én B2C).
  • Je werkt nauw samen met onze online marketeers t.b.v. SEO en conversie-optimalisatie. 
  • Je bent creatief, kunt goed met mensen en daardoor makkelijk verhalen ophalen.
  • Je maakt snel en gemakkelijk leuke foto’s en video’s en kunt ze goed editen.
  • Je snapt hoe social media werkt en bent hierop actief.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

JIJ.

Je bedenkt en produceert online formats die opvallend en relevant zijn. Jij hebt al wat jaren ervaring in het maken en delen van online content en snapt wat er van je verwacht wordt als contentcreator. Je hebt affiniteit met de agrifood-sector en weet deze goed in beeld te brengen. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan je in elk geval een aantal dagen op ons kantoor in Ede werkt of op locatie content maakt.

JEEN.

Wat is jouw ambitie? Met die vraag begint eigenlijk iedere samenwerking binnen ons bureau. Want ambitie geeft ons energie, inspiratie en creativiteit. Precies wat we nodig hebben om steengoed werk te maken voor merken in agri en food. Met een enthousiast team van adviseurs en vormgevers en een sterk netwerk van specialisten, werken we voor hen aan strategie, concept en creatie. Uitvalsbasis is ons huiskamerkantoor in het World Food Center in Ede. Daar kun je altijd terecht voor een luisterend oor, een scherpe blik, creatieve ideeën en gezelligheid.

REAGEREN

Is dit jouw baan? Stuur ons een filmpje en leg uit waarom jij de geschikte persoon bent naar gijs@jeen.nl. Als je vragen hebt, of eerst meer wilt weten, kun je bellen met Colinda Bos (06-14756792) of Annemieke Kok (06-81832950).