Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
Video animatie jubileum GMP+ International

Video animatie jubileum GMP+ International

GMP+ international is in 25 jaar tijd ontstaan vanuit de kwaliteitscontroles van het Productschap voor veevoeder tot een internationale standaard in de voerindustrie. GMP+ is trots op deze ontwikkeling en wilde het 25-jarig bestaan aangrijpen om deze trots te delen met medewerkers en partners. Het jubileum werd daarom groots gevierd met een tweedaags event in de Beurs van Berlage. JEEN maakte een videoproductie die de ontwikkeling van GMP+ in beeld bracht en pastte bij de sfeer van het event.

Gijs Gjaltema werkt bij JEEN

Meer weten?

Gijs Gjaltema | gijs@jeen.nl | 0642570529

Uitgangspunt voor het concept van de productie was het nieuwe logo van GMP+ International, dat tijdens het jublieumevent werd gepresenteerd. De vorm van het logo werd het kader waarin de videobeelden werden vertoond.

“Vanaf het begin heeft JEEN het project strak gemanaged en de samenwerking was erg plezierig. We zijn trots op het resultaat!”
Caroline Russo, GMP+ international

Vanwege het korte tijdsbestek werd gekozen voor een combinatie van bestaande foto’s van GMP+ International en stockfoto’s, aangevuld met bewegend beelden en animatiebeelden. Een verrassende combinatie die zorgde voor een productie met impact, passend bij het grote belang dat met voedselveiligheid gemoeid is. De gekozen voice over stem, met een ‘dramatisch’ karakter, zette de vertoning extra kracht bij. De video werd tijdens de première met applaus ontvangen.

Met snelle interactie en een strakke planning is een goede samenwerking op gang gekomen. Het resultaat: een grootse productie die GMP+ International over de hele wereld gaat vertonen.

Caroline Russo, GMP+ international:
“Voor ons 25 jarig jubileum event in de Beurs van Berlage wilden we een inspirerende video laten maken. We zochten een bureau dat onze business snapt om snel tot het juiste concept te komen. We hadden namelijk een uitdagende deadline! Vanaf het begin heeft JEEN het project strak gemanaged en de samenwerking was erg plezierig. We zijn trots op het resultaat!”  

 

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).