Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
Multi Tool Trac, van paardenkracht naar krachtstroom

Multi Tool Trac, van paardenkracht naar krachtstroom

Zeven Nederlandse akkerbouwers wilden een trekker die belangrijke dingen wél kan, die hun huidige trekkers niet kunnen. Het land lekker breed bewerken zonder de bodem te verdichten bijvoorbeeld. En werktuigen ophangen in het midden van het voertuig, voor een betere balans en beter zicht op de werkzaamheden. Vanuit deze vragen werd Multi Tool Trac ontwikkeld. Een Nederlandse trekker met een wereldwijde primeur: het is de eerste elektrische trekker op de markt. Dat verdient een introductie met impact.

Gijs Gjaltema werkt bij JEEN

Meer weten?

Gijs Gjaltema | gijs@jeen.nl | 0642570529

Klaar voor de markt
Na vijf ontwikkelingsjaren zijn er twee Multi Tool Tracs gebouwd en uitgebreid getest, en staat de derde in de steigers. De volgende fase is het opschalen van de productie. Multi Tool Trac heeft daarom behoefte aan communicatie die de lancering van deze machine in de markt ondersteunt. Aan JEEN werd gevraagd een video te maken die de Multi Tool Trac overtuigend neerzet als dé trekker voor akkerbouwers die het beste uit hun bodem willen halen. In de twee beschikbare weken maakten we deze video, uitsluitend met bestaande beelden.

Deze Engelstalige video is vertoond op een grote landbouwbeurs in Ierland, waar de nieuwste innovaties uit Nederland werden getoond. 

“Ik zocht een goed bureau met gevoel voor landbouw en de markt die daar bij hoort, eager genoeg om met een start-up te woekeren met de beschikbare middelen.”
Paul van Ham, directeur Multi Tool Trac

Tweetrap: video + flyer
De video had als doel om te enthousiasmeren en inspireren, maar het was ook belangrijk dat de beursbezoekers Multi Tool Trac zouden onthouden en dat ze gemakkelijk contact konden opnemen met de bouwers. Daarom maakten we een flyer waarin we alle technische hoogstandjes op een rij zetten. 

Wacht niet tot morgen
Boeren keken de video, werden nieuwsgierig en namen de flyer mee naar huis. Daar konden ze in alle rust tot het inzicht komen dat Multi Tool Trac niet alleen de trekker is van morgen, maar juist die van vandaag. Want boeren weten dat goede opbrengsten beginnen bij een gezonde bodem. En daarmee moet je niet tot morgen wachten.

Paul van Ham, directeur Multi Tool Trac:
“Ik zocht een goed bureau met gevoel voor landbouw en de markt die daar bij hoort, eager genoeg om met een start-up te woekeren met de beschikbare middelen. De combinatie van video en flyer die JEEN ontwikkelde heeft goed gewerkt. De productietijd was erg kort en daarin konden ze efficiënt en snel schakelen. Dat is niet alleen prettig maar soms ook een voorwaarde.”

 

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).