Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
Je kunt voeren van een bedrijf, of metGIJS

Je kunt voeren van een bedrijf, of metGIJS

U leest het goed, “met” en “GIJS” staan aan elkaar geschreven. Deze bewuste “spelfout” is de kern van het communicatieconcept dat JEEN voor Gelre IJsselstreek ontwikkelde. Je kunt boeren metGIJS of voeren metGIJS, net even anders.

Margje Steentjes-de Graaff werkt bij JEEN

Meer weten?

Margje Steentjes-de Graaff | margje@jeen.nl | 0647767792

De naam GIJS is afgeleid van de officiële bedrijfsnaam Gelre IJsselstreek. Deze onderneming is actief in de advisering van veehouders, de leverantie van veevoeders en de handel in graan.

Geen gewoon bedrijf

Gelre IJsselstreek is actief in de regio’s Salland, Twente, Achterhoek en de Liemers. In de melkgeitenhouderij is het bedrijf landelijk toonaangevend. Gelre IJsselstreek onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, door actief meedenken met de ondernemer en het openstaan voor vernieuwingen. Prikkelend en net even anders dan anderen.

De persoon GIJS

Eigenlijk is het merk dus vooral een persoon, een vriend. Veel meer dan een organisatie. Daarom kozen we de naam GIJS. En zoals je van een groot bedrijf voert, zo voer je metGIJS. Deze positionering werkte JEEN uit tot de stijl waarin GIJS tot leven komt. Niet alleen als plaatje in advertenties, maar ook als wandelende attractie op beurzen. Gelre IJsselstreek trekt zo de aandacht van een steeds grotere groep veehouders, die geïnteresseerd zijn in het concept.

JEEN - <?php echo $node->title;?>
“We bereiken hiermee wat we willen, namelijk meer naamsbekendheid en een onderscheidende uitstraling.”
Erik Reefhuis, directeur en mede-eigenaar van Gelre IJsselstreek

Veelzijdig

Het concept leent zich voor het serieuze werk, zoals “gezonde zeugen metGIJS”. Maar ook voor luchtiger acties is het geschikt, zoals “boake bouwen metGIJS” (paasvuur maken) of als regel met een knipoog : “beursgang metGIJS”.

Originaliteit en creativiteit

“We bereiken hiermee wat we willen, namelijk meer naamsbekendheid en een onderscheidende uitstraling”, zegt Erik Reefhuis, directeur en mede-eigenaar van Gelre IJsselstreek. “JEEN helpt ons steeds een originele invalshoek te vinden. Wat ook belangrijk is dat ze het concept helpen bewaken. We zijn hier nogal creatief; voor je het weet vliegen wij alle kanten uit; dan is een bureau dat de lijn in de gaten houdt natuurlijk belangrijk. JEEN is daarbij ook een partij met wie je kunt lachen. Dat vinden we ook fijn. Ja, lachen metGIJS”. 

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl) of Jeen Akkerman (jeen@jeen.nl).