Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
indeXboeren: data vertalen in praktisch advies

indeXboeren: data vertalen in praktisch advies

VIB consulting bestaat uit betrokken en bevlogen vakmensen die diep geworteld zijn in de melkveehouderij. Hun ambitie is om de boer bij te staan met praktisch advies. Daarbij kijken ze naar wat in hun ogen de basis van het melkveebedrijf is: bodem, koe en voer. JEEN ontwikkelde eerder de pay-off van VIB en scherpte de positionering aan. Een nieuwe stap in de samenwerking is de ontwikkeling van het concept indeXboeren.

 

Gijs Gjaltema werkt bij JEEN

Meer weten?

Gijs Gjaltema | gijs@jeen.nl | 0642570529

De organisatie van VIB groeit gestaag. Inmiddels werken er in Nederland, Duitsland en Canada veertien mensen en heeft de organisatie specialisten in huis die veel kennis hebben van de bodem, de koe en het voer. De lancering van het nieuwe concept is een logische volgende stap in de ontwikkeling van VIB. De enorme hoeveelheid opgebouwde data vormt een solide basis.

Visie aanscherpen
VIB weet als geen ander dat een partner van buiten het bedrijf je kan helpen om de eigen visie aan te scherpen. In samenwerking met JEEN werd daarom de story van het nieuwe concept ontwikkeld en van daaruit de naam IndeXboeren en de pay-off: ‘ondernemen met inzicht’. Een krachtige onderscheidende naam en een pay-off met een mooie ambitie.

JEEN - <?php echo $node->title;?>
“In het eerste gesprek met JEEN bleek duidelijk dat ze ons begrepen en dat gaf meteen vertrouwen in een goed resultaat. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen hiermee verder bouwen aan onze toekomst.”
Inus Haasken, directeur VIB consulting

Op een melkveebedrijf moet alles in balans zijn. Maar hoe lukt je dat als veehouder in een  complexe omgeving met steeds meer data? VIB wil veehouders voorzien van inzicht zodat ze met hun bedrijf het gewenste resultaat behalen. De veehouder zelf en zijn strategische keuzes staan daarbij centraal.

Als je zo betrokken bent bij  je doelgroep als VIB, is het belangrijk dat je dit als bureau aanvoelt. Dit schept vertrouwen in het door JEEN ontwikkelde verhaal van het concept raakte de juiste snaar. De daaruit voortvloeiende naam en vormgeving waren ondanks de krappe deadline ruimschoots op tijd om op het jubileum event van 30 jaar VIB te kunnen worden onthuld.

Inus Haasken, directeur VIB consulting:
“Voor ons is dit nieuwe concept baanbrekend en ook een heel spannend proces. We zijn hier al geruime tijd mee bezig en dan is het moment waarop je dit verhaal gaat delen met een bureau erg spannend. In het eerste gesprek met JEEN bleek duidelijk dat ze ons begrepen en dat gaf meteen vertrouwen in een goed resultaat. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen hiermee verder bouwen aan onze toekomst.

 

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).