Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
Een inspirerend magazine, offline en online

Een inspirerend magazine, offline en online

Avebe is een coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Avebe’s motto: wij halen meer uit de aardappel. Het nieuwe, door JEEN ontwikkelde magazine, uitgewerkt in een printversie en online variant, brengt in beeld hóe ze dat precies doen. Ook lezen we in het magazine de inspirerende verhalen van de medewerkers achter de aardappel-innovaties. 

Debbie Arens werkt bij JEEN

Meer weten?

Debbie Arens | debbie@jeen.nl | 0651805959

Avebe Magazine is een magazine voor alle leden en medewerkers van Avebe. Het doel van het magazine: informeren, inspireren en het versterken van de relatie van Avebe met haar leden en medewerkers. Avebe wilde graag dat de lezers van het magazine de artikelen ook kunnen delen. Dat is natuurlijk niet eenvoudig met een print-magazine, daarom ontwikkelden we ook een digitale editie van Avebe Magazine. Een interactief magazine, boordevol extra beeldmateriaal en aansprekende filmpjes.

JEEN - <?php echo $node->title;?>
““Ons nieuwe online magazine is echt een aanwinst.””
Janet Katerberg van Avebe

Samen met Avebe stelden we voor beiden edities een indeling vast met een mix tussen reportages, interviews en achtergrondartikelen in binnen- en buitenland. Onze studio ontwikkelde een fris, aantrekkelijk ontwerp dat goed aansloot bij de Avebe huisstijl. Alle teksten werden geschreven of geredigeerd door de tekstschrijvers van JEEN. De professionele fotografie, met hulp van fotografen uit Zweden en Duitsland, maakte het magazine compleet.
 
Het resultaat mag er zijn: in november 2017 vielen 4700 exemplaren van het Avebe Magazine op de deurmat in Nederland, Duitsland en Zweden en werd een Engelstalige variant verstuurd naar de internationale saleskantoren. De online magazines, ook in 4 talen ontwikkeld, werden veelvuldig bekeken en gedeeld.
 
Opdrachtgever Janet Katerberg van Avebe:
“Met ons nieuwe magazine willen we laten zien wat voor een innovatief bedrijf Avebe is en welke rol  onze medewerkers daarin spelen. Samen met JEEN is dat gelukt Het resultaat is echt  vernieuwend, met prima teksten en een mooie, frisse lay-out. Samen hebben we een prachtig magazine ontwikkeld en de online variant is echt een aanwinst. We zijn trots op de ontwikkelingen bij Avebe en dat kunnen we nu ook online met iedereen delen!

Bekijk het magazine hier

 

 

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).