Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl
Checken is beter dan gokken

Checken is beter dan gokken

Eurofins Agro analyseert bodem- en gewasmonsters voor boeren en tuinders. De analyses in het laboratorium geven hen meer inzicht in de conditie van de grond en de gehalten in hun oogst.

 werkt bij JEEN

Meer weten?

| |

Een belangrijk product van Eurofins Agro is de Bemestingsmonitor CHECK. Hiermee krijgen veehouders en akkerbouwers binnen twee dagen een gericht advies over de noodzakelijke bijbemesting van een perceel. Voor de verschillende nutriënten geeft deze CHECK de noodzakelijke actie weer.

Mailing
Om dit product opnieuw en extra onder de aandacht te brengen bij klanten, wilde Eurofins Agro een opvallende mailing versturen. JEEN ontwikkelde hiervoor het concept “Checken is beter dan gokken”. Je kunt maar beter weten wat er (te weinig) in je grond zit dan gokken met de bemesting. Tenminste, als je een optimale groei en opbrengst van je gewas wilt.


Visueel
Volgende stap: hoe maak je dit ook visueel aantrekkelijk en inzichtelijk? We voegden het beeld van de peilstok toe; je steekt de stok in de grond en “checkt” of er nog genoeg in zit. Net als bij je automotor. Een mooi beeld, dat zich leent voor een afwijkende en dus opvallende uitwerking.

JEEN - <?php echo $node->title;?>

Uitschuifbaar
De mailing bestaat uit een uitschuifbare folder. De geadresseerde vindt op de mat een “gewone brief”, die bij openmaken ineens vier keer zo lang wordt. Je ziet de peilstok op de voorkant en achterop staat de uitleg over het product en het bestellen.  


Uitdelen
“Een prachtige creatieve invulling”, reageert Inez Sinia van Eurofins Agro. “Zodra onze mensen dit zagen, wilden ze het meteen gaan uitdelen aan de klanten. De mailing heeft veel positieve reacties opgeleverd; onze Bemestingsmonitor CHECK is met de mailing goed en duidelijk geïntroduceerd”.

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).