Infanteriestraat 120
6822 NJ Arnhem
T 026 324 11 20
info@jeen.nl

VACATURE AMBITIEUZE DIGITAL DESIGNER

VACATURE

DIGITAL DESIGNER 

Digitaal is jouw default. Interaction Design je middle name. Dus voor het ontwerpen van websites, online magazines en displaycampagnes draai jij je wacom niet om. Je spreekt vloeiend HTML, maakt en snapt briefings, prototypet er op los… En als we het hebben over online marketing, praat jij met gemak mee over doelstellingen, doelgroepen, A/B testen en resultaatgedreven design. 

Je skills geloven we als we ze zien. We zien dan ook graag wat creatieve producties van jouw hand. Minstens zo belangrijk is hoe je in de groep bent. Wij houden van teamplayers. Van een collega die snapt dat we samen klanten blij maken door het beste in elkaar naar boven te halen. Dat geeft plezier op de werkvloer én het maakt steengoed werk. Daar zijn wij van overtuigd. Overtuig jij ons ook? Mail dan gijs@jeen.nl.

JEEN is JEEN. Wij ‘doen’ marketing en communicatie voor Agri & Food. Strategie, concept en realisatie. Full service, zoals dat zo mooi heet. We vragen door, zagen door en bouwen met de klant aan inspirerende verhalen en campagnes. We verbinden. Met impact als resultaat. #trots

Agri & food zijn onmisbaar voor ons leven.
Wereldwijd in bedrijf, elke dag op ons bord.
Dat verdient een goed verhaal.

Meer weten? Bel ons op 026 3241 120 en vraag naar Gijs Gjaltema (gijs@jeen.nl).